Unlimited PowerPoint templates, graphics, videos & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
  1. Business
  2. Presentations

10 најдобри шаблони на Keynote презентации

by
Length:LongLanguages:

Macedonian (Македонски јазик) translation by Andrijana Mitevska (you can also view the original English article)

Имате ли бизнис презентација наскоро? Дали се борите со дизајнирање на презентации за слајдови на вашиот Mac? Дали треба да дизајнирате една привлечна презентација која ќе ја помести публиката?

Тоа е предизвик да ги преземете своите деловни цели и да ги стесните, додека вашата порака не може да биде претставена со јасност.

Не е лесно да се стигне до публиката, да се обрне внимание и да се направи значајна врска со нив. Вашата презентација треба да го добиете финансирањето кое го барате, да доведе до продажба која ја склопувате или да давате огромни увиди за клучните чинители.

Мора да го дизајнирате секој слајд, така што јасно ќе го испорача секој дел од вашата бизнис презентација и ќе го промовира наративот што го имате планирано. Вашиот дизајн на презентација треба да направи влијание!

Ако си нашол да ја дизајнираш твојата презентација за да ги задоволиш твоите цели малку тежок, не грижи се, те покривме! Она што ви треба е професионален модерен дизајн шаблон за да можете да добиете отпочнување во вистинската насока. Со квалитетен шаблон, имате про-дизајн слајдови и најдобрите карактеристики претходно спакувани и подготвени за работа. На тој начин, можете брзо да добиете професионална презентација составена.

Клучните функции за дизајнирање слајдови

Постојат голем број на нашите најдобри Основни презентации шаблони вклучени тука од GraphicRiver-кои се достапни за купување и преземање.

Овие презентациски теми се разноврсни и дизајнирани за повеќе деловни потреби. Без разлика дали имате извештај што треба да го дадете, тим за да ги информирате, или теренот за возење дома, овие шаблони ги имаат сите карактеристики што ќе треба да направите креативна, Екслузивно презентација.

Best Keynote Templates
Најдобри основни теми, достапни за продажба на GraphicRiver.

Овие премиум Воведни теми имаат тон на презентација опции. Додека се богати со функции, тие се лесни за работа. Можете лесно да ги додадете вашите информации, да ги вметнете вашите бизнис фотографии, да го уредувате секој слајд дизајн и брзо да ја соберете вашата презентација.

Можете да ги вметнете сите слајдови што ви требаат за да се забрзате и да ја водите вашата публика преку вашата презентација. Можете да работите со слајдови поставени за деловни презентации, како што се: креативни слајдови, слајдови за тимска презентација, портфолио слајдови, и многу инфографски слајдови. Овие теми содржат стотици податоци за презентирани опции - временски рокови, графика на бизнис модел, приспособливи мапи, графикони на проток, чисти споредбени табели и голем број дијапозитиви за дијаграми на податоци.

Секој слајд во овие теми има уникатни, модерни дизајни, па вашата презентација ќе издвоите професионално. Тие доаѓаат со едноставни, но софистицирани визуелни опции, и голем број изгледи на изглед. Можете да ги користите за да ги презентирате презентациските концепти и да ја раскажете вашата бизнис-приказна.

Овие деловни теми имаат голем број на напредни функции на презентацијата, како што се:

  • повеќекратни дизајн скици,
  • подготвен да користи господар слајдови,
  • бизнис-управувано инфографика,
  • спектар на избор на бои,
  • рачно изработени анимации,
  • и многу повеќе.

Само внесете ги вашите информации во овие влијателни теми, прилагодете ја вашата презентација додека ја подготвувате слајд-палубата и сте подготвени да ја ноктирате вашата бизнис презентација во 2019 година!

Премиум Главни презентации Теми

Еве десет основни презентации шаблони за да изберете од, сите спакувани со голем број на про функции, и изградена со стилски, модерен бизнис дизајни:

1. Шаблон на презентацијата Kaspian

Со модерен, извонреден дизајн, овој Основен образец има минимален, чист бизнис стил со импресивна агличка естетска. Несоодветната фотографија и цврстата сечење, измешани со огромна типографија и изобилство на бел простор, се направени за презентирање на креативни деловни идеи. Ова е висококвалитетна, повеќенаменска тема со неверојатна естетика.

Се одликува со многу уникатни графички и инфографски функции, клучни икони, опции за целосна боја, drag-and-drop-ови за брзо прилагодување и голем број напредни презентациски функции. Направена е за вистинска употреба, со добра читливост и значајни слајд-дизајни.

Kaspian Keynote Presentation Template
Kaspian Keynote Presentation Theme.

2. Motagua - повеќенаменски воведниот образец

Оваа чиста, модерна презентација дефиниција е дизајниран за Воведни. Постојат стотици слајд дизајни, подготвени да се стави на употреба на вашиот Mac, и да се постави за лесно прилагодување. Можете лесно да ги додадете вашите информации и да ги прилагодите овие слајдови на вашите потреби за презентација. Тоа е одлично за бизнисот, предлогот за продажба, корпоративното портфолио, или за било кој бизнис или креативна презентација. Има 16 теми во боја, распоред базиран на слајдови на господар, графикони на податоци за уредување, форми на вектори, ангажирање на анимации и друго.

Matagua Keynote Presentation Template
Motagua Keynote Presentation Theme.

3. Достигнување - Основен шаблон за бизнис презентација

Земи ја оваа прекрасно дизајнирана и функционална темелна тема. Ова е разноврсна тема која може да се користи за многу видови бизнис презентации. Лесно да се уреди слајдови доаѓаат со инфографски елементи, графикони, графикони, опции за икони и многу повеќе. Можете да го користите ова за ново барање за финансирање на бизнисот, преглед на производи, маркетинг и промоции, истражување на пазарот, студии за влијанието на социјалните медиуми или за обука на вашиот тим.

Reach Keynote Presentation Template
Reach Keynote Business Presentation Theme.

4. Startup Pitch Keynote Template

Добар теренот ќе биде една од вашите најдобри шанси да се качите на патот кон успехот како стартување. Ако ви треба да се занимавате со теренот, добијте потенцијални инвеститори да влезат и ги ставите своите пари во вашиот нов бизнис, тогаш ова е тема за вас.

Оваа шарена презентација дефиниција е направен за победа стартување склон. Доаѓа со слајд-дизајни што ви требаат да го дефинирате вашиот пазар, да покажете анализа на конкурентот, да го разјасните предлогот за вредност, да го презентирате вашиот иновативен производ и да освоите инвеститори. Постојат повеќе од 100 слајдови направени за стартување терени, како и слајдови дизајнирани специјално за Бизнис Модел платно вклучени.

Startup Pitch Keynote Template
Startup Pitch Keynote Theme.

5. Основен Премиум Шаблон на Концептот

Ако ви треба модерен, повеќенаменски Основен презентација дефиниција, тогаш оваа уникатна и високо флексибилна тема е одличен избор. Има едноставен, креативен дизајн, кој ви дава импресивен алатник за презентирање на вашите деловни концепти. Можете да го користите овој образец на презентација за корпорации, креативни, продажби или секаков вид на деловна презентација. Има над 150 слајдови со тон опции за бои, разноврсни слајдови, временски линии, инфографика, слајдови на портфолио и многу повеќе.

Concept Keynote Template
Concept Keynote Business Theme.

6. Exalio, Business Keynote Template

Exalio е креативен, мулти-цел презентација дефиниција, подготвен да се користи во Keynote, дизајниран со стил, и лесно да се прилагодите на вашиот Mac. Оваа тема е направена за агенциите, креативците, претприемачите да се стави на употреба на нивната следна деловна презентација. Тој вклучува целосен асортиман на слајдови, со календар, слајдови на тимот, инфографски слајдови, страници за цените, слајдовите на портфолиото и друго. Доаѓа со спакувани датотеки со PSD-датотеки, како и за брзи мокети.

Exalio - Best Keynote Theme for Business Presentations
Exalio - Business Keynote Theme.

7. Best Business Keynote Presentation Template

Оваа главна тема е преполна со презентациски алатки за да овозможи уникатна деловна презентација. Постојат над 200 слајдови за презентација, голем број на варијации во боја изградени во, и опции богати со опции за визуелизација. Можете да ги презентирате вашите бизнис идеи или да кажете една важна деловна приказна. Постои асортиман на опции за презентирање на податоци, како што се инфографски слајдови, распоред на текст и слика, мапи, графикони, приспособливи слајдови и друго. Ова е разноврсна дефиниција која може да ви даде брз почеток за квалитетна презентација.

Best Keynote Template
Best Keynote Presentation Theme.

8. Основен презентациски шаблон на МаксПро-бизнис план

Оваа клучна тема е создадена за повеќе деловни цели, како што е бизнис-извештај, презентирање на бизнис план, презентации за продажба или за презентирање на вашиот бизнис со креативност. Со MaxPro добивате 182 уникатни дизајни на слајдови, индивидуална анимација на секој објект, повеќе шеми на бои и сопствени карактеристики за да можете да испорачате динамична презентација. Тој е дизајниран со прилагодени местоположби и паметни уметности, така што можете само да влечете и пуштате за лесно прилагодување. Само додадете ги вашите слики, текст и податоци и подготвени сте да дадете одлична презентација!

Best Business Keynote Presentation Template
Best Business Keynote Presentation Theme.

9. Основен образец на топење за деловни презентации

Формулата за презентација на Fusion Keynote има шарен професионален дизајн со пет опции во боја. Доаѓа со 10 господар слајдови, над 90 уникатни слајд-дизајни, креативни основни позадини и голем број на векторски инфографики, како што се: графикони на податоци, табели на табели, илустрации, над 500 икони итн. Оваа тема има паметни, креативни слајдови за презентација, за да можете да ги претставите вашите иновативни бизнис идеи!

Fusion Keynote Business Theme
Fusion Keynote Presentation Business Theme.

10. Marketofy - Крајна основна обрасци

Влијание на вашата публика, промена на умот, и вози продажбата со оваа професионална Основна презентација тема. Секој од 200 уникатни слајдови во овој шаблон е дизајниран со цел и е подготвен за вас да го ставите во употреба. Овие слајдови се направени за маркетинг, продажба, или за било каква креативна или бизнис презентација потреба. Можете да ги прикажете вашите најнови продажби, да ставате нови клиенти или да ги покажете вашите пробивни идеи. Таа е преполна со графички слајдови, инфографски функции, рачно изработени анимации, графички за уредување, стотици векторски икони и многу повеќе.

Marketofy - Best Keynote Presenation Theme
Best Keynote Presentation Theme.

3 Совети за брзо дизајнирање презентации

Еве три совети за сигурно оган, за да можете да ги извлечете максимумот од вашата професионална тема за темата, да кажете една огромна визуелна приказна и да ја качите вашата бизнис презентација:

1. Направете најдобра употреба на Шаблони

Има толку многу креативни основни шаблони за избор. Може да биде тешко да се донесе конечна одлука за тоа кој е најдобро за вашата презентација. Стил и карактеристики се две важни точки на разгледување.

Ние претставивме голем број примери за стил погоре. За повеќето презентации чист, минимален бизнис стил ќе биде добро вклопен. Но, разгледај ги презентациските слајдови кои доаѓаат спакувани во темата. Сите дефиниции вклучени тука имаат голем број на слајд опции. Сакате да изберете еден во стилот кој одговара на вашите деловни потреби и се испорачува со вистински опции за презентација на слајд.

Не се чувствувајте како да ви треба да ги користите сите слајдови овие шаблони доаѓаат спакувани со тоа. Едноставно користете ги оние што најмногу ви одговараат на вашата презентација. Користете го слајдови на главни теми на темата, презентација на сликата и пакетирана графика за да бидете во согласност со стилот на дизајнирање, кога ќе додавате свои слики, текст и податоци.

Користете илустрација или информација кога тоа е соодветно и додава интуитивно разбирање за она што го презентирате, во спротивно држете го едноставно со текст преку фотографија кога тоа е сè што е побарано. Внимавајте да не додавате премногу на поединечен слајд или претерувајте со анимации. Едноставните и едноставни техники одат на долг пат кон изработка на професионална презентација.

2. Чувајте ги вашите слајдови дизајни фокусирани

Веројатно имате еден тон информации што сакате да комуницирате во вашата презентација. Дури и пред да го допрете слајдот, поедноставувајте го вашиот истражувачки и маркетинг материјал надолу за да можете да испратите јасна порака до собата.

Потоа, со секој слајд, изберете тесен фокус. Сакате да комуницирате со една компонента од вашата презентација во секој слајд. Осигурајте се дека секој слајд што го додавате во вашата презентација е лесно да се разбере, е јасно презентиран и се вградува во целокупниот наративен лак на вашата презентација.

Имајте на ум, колку повеќе информации се обидувате да ги додадете на слајд, толку е поголема веројатноста да внесете неред и конфузија. Наместо тоа, донесете интензивен фокус на секој од вашите слајдови.

3. Кажете една интегрирана визуелна приказна

Тоа е речиси неодоливо да сакате да презентирате многу визуелизации на вашата публика, но премногу графика, или премногу натпреварувачки податоци, само ќе ги совладаат. Пред сè, усогласувајте го она што планирате да го кажете во вашата презентација со визуелните елементи што ќе ги дадете.

Сакате податоци и графики кои ги презентирате за да ја раскажете вашата приказна. Дизајнирајте ги вашите слајдови за да ја водите вашата публика преку визуелна приказна.

Ако правите презентација за продажба, тогаш претставете едноставни инфографики кои ги поддржуваат вашите продажби. Користете јасна табела, наместо покомплицирана визуелизација на податоци, кога тоа е сè што е потребно. Ако ја кажувате вашата нова идеја за бизнис, тогаш сакате фотографии од вашиот производ да се совпаѓаат со функциите што ги презентирате. Имајте јасна точка за секој слајд и ги презентираат само информациите и графиките кои го покажуваат најдоброто место.

Било кој од основните шаблони во оваа статија ќе ви даде одлични презентациски функции за да работите. Можете да ги зграби најдобрите слајд дизајни и да ги ставите да ги користат за да се поврзете со вашата публика. Изберете го вистинскиот распоред за вашите деловни информации, кажете за ангажирање на визуелна приказна, и возите вашата порака дома.

Ако сте повеќе заинтересирани за Теми на PowerPoint или шаблони на Google Слајдови, имаме и асортиман на овие Презентациски шаблони на GraphicRiver.

Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.