Unlimited PowerPoint templates, graphics, videos & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
  1. Business
  2. Resumes

25 шаблони за креативно резиме: За започнување нова работа со стил

Read Time: 13 mins

Macedonian (Македонски јазик) translation by Andrijana Mitevska (you can also view the original English article)

Дали барате ново работно место? Ако е така, дали е вашато резиме ново? И дали ќе ви претставува креативно - овозможувајќи ви да се издвоите посебно во преполн басен на кандидати?

Ако неодамна сте виделе огромна работна реклама, или сте работеле вашите контакти за да најдете неодолива отворена позиција, сега е моментот да се делува. Не можете да дозволите да ве поминат кариера!Сега е одлично време за да ја зголемите вашата биографија, и бидете сигурни дека тоа ќе го прикаже вашето искуство и вештина.

Фокусирани, во воздржан стил, и со многу празни места овие продолжи дизајни се професионален контекст за потенцирање на вашите предности. Имаме голем број на креативни наставни списанија во овој пост со уникатни модерни дизајни.

Пронајдете го за да најдете оној што одекнува со вашиот личен бренд и цели. Тие се поставени да работат со популарен софтвер, како Photoshop, InDesign, Illustrator или Word. Тие исто така се подготвени за печатење и се дизајнирани за брзо прилагодување.

Покажете го своето иновативно портфолио заедно со вашите работни способности. Употребувајте визуелни функции како суптилни инфографики, организирани распореди и повеќекратни опции за да направите влијание и следете ја таа работа!

Креативни шаблони за резиме

Ако ви треба одличен образец за продолжување, со чист минимален стил и полн со креативни опции, ние имаме 25 тука за да изберете од:

1. Креативен продолжувачки образец Design

Ако аплицирате за креативна позиција, или сакате да се издвоите од апликантите за работа визуелно, оваа модерна биографија е карактеристична опција. Ако аплициратТаа има минимален дизајн со чиста кутија и задебелен стил на линија што ја нагласува вашата работна историја и вештини.

Во прилог на страници за продолжување, покритие и референци, овој дизајн пакет исто така вклучува страница со портфолио за прикажување на вашата работа. Таа доаѓа во големина A4 / US Letter. Исто така, датотеките доаѓаат со двете опции на InDesign (INDD) и MS Word.

Тоа е подесување со организирани слоеви, стилови на карактери и лесно да се прилагодат можностите. Користејќи го овој сет, можете да ја добиете вашата биографија подготвена, и да ги натерате потенцијалните работодавци брзо!

Creative Modern Resume DesignCreative Modern Resume DesignCreative Modern Resume Design

2. Шаблон за графички дизајнер

Ако сте графички дизајнер, кој сака да слета креативна работа, ова е продолжение направено само за вас. . Таа има специфичен модерен дизајн со истакната визуелна тема која го насочува окото кон клучните области на секоја страница.

Вклучува карактеристична покривка, продолжување, писмо, опции за портфолио и повеќе. Има 24 про страници кои се целосно уредувани во InDesign или Photoshop. Може да користите темна или лесна верзија. Само додадете сопствени информации за кариера и фолиографии, потоа печатете или изнесете во PDF.

Graphic Designer Resume TemplateGraphic Designer Resume TemplateGraphic Designer Resume Template

3. Материјал CV / продолжување Дизајн сет

Ако сте дигитален работник, овој креативен шаблон има чист, модерен дизајн кој се чувствува стил за професионалци кои работат онлајн. Тоа е одлично за веб-дизајнери, UI / UX експерти или маркетинг професионалци.

Тоа доаѓа спакувано со биографија / CV, мотивационо писмо, страница со портфолио и шаблон за бизнис картичка за појавување. Подготвен е да работи со Photoshop (PSD), Illustrator (AI) или MS Word (DOC). Исто така има и соодветен образец на материјален стил (HTML5 / LESS CSS), кој исто така може да го зграби, така што ќе презентирате кохезивен бренд при аплицирање за работни места.

Material CVResume Design SetMaterial CVResume Design SetMaterial CVResume Design Set

4. Структурно дизајниран шаблон за креативни текстови

Овој креативен образец за продолжување има чист, структуриран дизајн кој ги нагласува релевантните информации за работното место и е направен за лесно читање. Атрактивно е да ја претставите вашата работа и да имате минимален интуитивен дизајн на протокот. Таа ги прикажува сите ваши детали за кариера на организиран, уреден начин - со суптилни детали за дизајнот и инфографски облоги.

Овој професионален образец за продолжување е спакуван со Indesign и Word датотеки. Вклучува четири различни страници: насловна страница, пропратно писмо, резиме и портфолио. Вие ја добивате првата шанса да предизвикате интерес како апликант, направете го вистинскиот прв впечаток со одличен план за продолжување!

Structured Creative Resume Template DesignStructured Creative Resume Template DesignStructured Creative Resume Template Design

5. Поставување шаблон за продолжување на работата (со логоа и бизнис картички)

Со класичен модерен дизајн и обилни визуелни опции, овој продолжен пакет за дефиниции има целосен асортиман на датотеки за да изгради креативно продолжение со. Доаѓа со 12 стари стилови на логото, 24 ретро слики со ефекти, индивидуализирани страници за продолжување, бизнис картички, икони и друго.

Датотеките доаѓаат во Adobe Illustrator (AI), Adobe Photoshop (PSD) и Microsoft Word (DOCX). Датотеките до Направете го вашиот идентитет и продолжи брзо, и издвоите со остра, смели графика и чиста типографија.

Job Resume Template Set With Logos Business CardsJob Resume Template Set With Logos Business CardsJob Resume Template Set With Logos Business Cards

6. Блер - Бренд Минимален Продолжи Намести

Овој минимален шаблон за продолжување, има силна основна мрежа, што одлично ја користи фонтските избори и празнините. Презентирајте ја вашата биографија и писмото професионално, со суптилни визуелни детали и едноставни инфографики и опции за икони.

Со InDesign, Photoshop и MS Word опции, овој чист модерен образец е подготвен да се прилагоди со вашите детали. Фонтови и бои се уредуваат, се поставени со стилови на став и предмети, подготвени за печатење, и доаѓаат со обемни PDF датотеки за помош. Означете ја вашата творечка историја на работа и личен бренд со минимален стил

Blair - Branded Minimal Resume Template SetBlair - Branded Minimal Resume Template SetBlair - Branded Minimal Resume Template Set

7. Портфолио за продолжување на фотографијата

Без разлика дали сте фотограф, или сакате да ги користите опсежните опции за прикажување на портфолиото, оваа биографија е визуелно ангажирачки шаблон за креаторите. Работете со 10 страници што ги содржи, како што се: покритие, карактеристичен цитат, пропратно писмо, повеќе продолжувачки страници, портфолио и задниот капак.

Овој минимален концепт, со чист дизајн е направен за да ви помогне да ја следите таа креативна работа и да го подигнете напредувањето во вашата кариера. Можете дури да го користите ова како портфолио на PDF за да им помогнете на свирки како слободни. Тоа е исто толку креативна брошура како резиме. Доаѓа со InDesign и Illustrator датотеки. Таа е подготвена за печатење и има 17 претходно направени опции за боја. Искористете го овој целосно натоварен пакет денес!

Photography Resume Portfolio PackPhotography Resume Portfolio PackPhotography Resume Portfolio Pack

8. Продолжи со модерен дизајн

Овој шаблон за продолжување има силни типографски карактеристики, инфографски опции, чиста професионална структура, специфични икони и дијамантски офсетски кутии. Таа доаѓа со двете светлосни и темни верзии.

Исто така, тој е спакуван со датотеки за работа, како што се шаблони со повторувања, пропратно писмо, портфолио и бизнис картички. ИсРезимето е подготвено за печатење и лесно се прилагодува. Датотеките се подготвени да работат со во Photoshop, Illustrator или MS Word.

The Resume Modern DesignThe Resume Modern DesignThe Resume Modern Design

9. Чист, креативен продолжувачки образец

Оваа професионална биографија, придружно писмо и портфолио дефиниција има чист минимален дизајн. Вклучува повеќе верзии на бои, инфографски функции, стилови на пасуси, лесни за користење датотеки и е поставена со бесплатни фонтови.

Имате три опции за формат: Photoshop, Illustrator или MS Word. Значи, можете да работите во софтверот за кој најмногу ви е удобно. Флексибилните дизајни на страници се подготвени да ги додадат вашите податоци, за да можете да слетате онаа креативна работа за која што сакате!

Clean Creative Resume TemplateClean Creative Resume TemplateClean Creative Resume Template

10. Минимален дизајн за продолжување за идеите

Ако сте креативни, со потреба од комплетен пакет на датотеки со продолжување, тогаш овој минимален стил е одлична опција. Доаѓа со 52 датотеки, со повеќекратни опции за боја, и продолжи со продолжување, со пропратно писмо, страници со портфолио и совпаѓање со бизнис картички. Работат во ПСД, АИ или MS Word. Без разлика дали сте цел за дизајн работа, или креативна онлајн позиција, сакате да издвоите визуелно како професионален апликант.

Minimal Resume Design for CreativesMinimal Resume Design for CreativesMinimal Resume Design for Creatives

11. Професионален колективен сет од резимеа

Ова е креативно продолжение со остар дизајн поставен во формати PSD, AI и MS Word. Таа е преполна со повеќе варијации во боја, со целосен асортиман на пропратно писмо, резиме и портфолио шаблони, како и опции за инфографика и икони.

Можете да ја прикажете вашата фотографија за да направите лична врска, да ја вклучите вашата визуелна работа на страницата со портфолио и да направите професионален впечаток со овој елегантен дизајн за продолжување.

Professional Creative Resume SetProfessional Creative Resume SetProfessional Creative Resume Set

12. Модерен дизајн за резиме / биографија

Ова е прекрасен модерен план за продолжување. Таа има рамен веб стил, со недооценените обележани бели кутии, поставен против средина со сива боја. Ако сте продажби, дигитални креативни или веб професионалец, ова е дизајн дефиниција за дизајн за да се обрне внимание.

Спакувани со целосен асортиман на функции и датотеки, овој сет ја продолжува страницата, пропратното писмо, страницата за портфолио и бизнис картичките. Вкупно 11 датотеки. Тие се 100% прилагодливи во MS Word или Photoshop и целосно подготвени за печатење. Таа вклучува голем број на детални инфографски детали и опремен простор за прикажување на вашиот headshot и издвоите како креативен апликант.

Modern Resume CV Template DesignModern Resume CV Template DesignModern Resume CV Template Design

13. Едноставно CV / Продолжи и мотивационо писмо

Ова едноставно резиме е наменето за креативни. Таа има основни инфографики, како временски линии и прикази за визуелна вештина, како и страница со портфолио за прикажување на вашата најдобра работа, покрај страниците за резиме и покритие. Се одликува со чист, бокси дизајн кој прво ја става вашата работа и искуство. Тоа е подесување за лесно менување на бои и прилагодување во Photoshop, Illustrator или MS Word.

Simple CVResume Cover Letter DesignSimple CVResume Cover Letter DesignSimple CVResume Cover Letter Design

14. Отворени и печатење за продолжување / биографија

Овој одзив за продолжување дизајн е голем пакет со 80 датотеки во AI, EPS, PSD, DOCX и DOC формати. Тоа е професионално и лесно да се уреди со вашите детали. Вклучува: продолжи, пропратно писмо, ви благодариме картичка, бизнис картички, икони и многу повеќе.

Оваа уникатна биографија е двострана и може да се склопи за испраќање. Исто така, има карактеристичен модерен дизајн со уникатна центрирана слика област за да го прикаже вашиот креативен автопортрет - без разлика дали тоа е насмеано, зафатено работење или зумирајќи ги држејќи ги вашите алатки. Направете инстант врска кога аплицирате за креативни работи или свирки.

Responsive Printable Resume CV PackResponsive Printable Resume CV PackResponsive Printable Resume CV Pack

15. Динамички Продолжи - Со вклучени портфолио-страници

Ова е професионален наставен план за продолжување во собата со две опции за динамичко портфолио. Можете да ги импресионирате новите клиенти или потенцијалните работодавци со покажување на вашите најдобри работни примероци. Обезбедете три големи сликички со наслови и детални описи.

Исто така се вклучени и резимето и страниците со наслов на писмото со специфичен дизајн на заглавје, како и совпаѓање со бизнис картички. Работете во Word, Illustrator или Photoshop, за да додадете своја сопствена работа и да ги сумите вашите вештини и способности. Потоа аплицирајте за таа креативна работа што ја гледате!

Dynamic Resume With Portfolio Pages IncludedDynamic Resume With Portfolio Pages IncludedDynamic Resume With Portfolio Pages Included

16. Рамен, минимален стил Креативен резиме дизајн

Ако сте веб професионалец, без разлика дали е продажби, кодери или дизајнери, ова е одличен начин да се издвоите во модерен стил. Овој минимален образец за продолжување има бројни креативни карактеристики. Тој е дизајниран со задебелен фон, и рамен дизајн илустрации, за да ја покажат својата личност и професионализам.

Тука спаѓаат подготвени датотеки за печатење A4 и US Letter во Illustrator, Photoshop и InDesign. Со резиме, пропратно писмо, шаблони на Фејсбук, икони и бизнис картички. Можете да изградите свој резиме и бренд поставен во неколку чекори и лесно да ги прилагодите со сопственото лого и илустрации во дизајнот на екранот. Таа доаѓа со сите инструкции и средства што ви се потребни!

Flat Minimal Style Creative Resume DesignFlat Minimal Style Creative Resume DesignFlat Minimal Style Creative Resume Design

17. Техничко - Стилско продолжение CV шаблон

Техничкиот е модерен, стилски продолжи со светли бои и лесен за читање чист бел фонт, поставен против темна позадина. Таа е наменета за креативни директори, графички дизајнери, веб-развивачи или други дигитални професионалци. Флексибилниот дизајн на страница е направен да биде прилагоден и може брзо да се ажурира со деталите за работата и историјата на работата.

Technic Stylish Resume CV TemplateTechnic Stylish Resume CV TemplateTechnic Stylish Resume CV Template

18. Омни Инфографик Продолжи + фолио

Овој образец има голем број на корисни коментари, како што се "Јас навистина уживам во овој шаблон. Јас истражував повеќе од 50 шаблони за резимеа и овој е сеопфатен и професионален. Ви благодариме за овој дизајн. "

Ако ви треба визуелно да направите впечаток како креативен кандидат за работа, Omni Resume е професионален избор. Добивате целосен асортиман на резиме, покритие писмо, референтни листови и портфолио страници во АИ и ПСД, како и икони и инфографски опции за работа.

Omni Infographic Resume With FolioOmni Infographic Resume With FolioOmni Infographic Resume With Folio

19. Модерен преглед на иконите A4 / US писмо

Ова е модерна биографија со уникатен стил кој содржи икони, рамна графика и инфографика за визуелно да ги ангажираат потенцијалните работодавци како креативен апликант. Овој високо-енергетски резиме дизајн доаѓа со Photoshop, Illustrator, InDesign, и MS Word датотеки. Вклучува резиме, пропратно писмо, страница со портфолио, шаблони за бизнис картички и посебни карактеристики на дизајнот.

Modern Resume Iconic A4 US LetterModern Resume Iconic A4 US LetterModern Resume Iconic A4 US Letter

20. Моно Продолжи со минимален дизајн

Ова е чиста, модерна биографија со креативен дизајн. Се одликува со минимална инфографика, црно-бело монохроматски дизајн, одлична употреба на празни места, страница со портфолио, бизнис картички и икони. Тоа е храбар, едноставен и јасен.

Подгответе ги овие датотеки за продолжување во Illustrator, InDesign, Photoshop или MS Word. Додадете ги вашите достигнувања и нагласете ги вашите вештини. Прикажете ја вашата креативна марка, покажете ја вашата најдобра работа и направете влијание што ќе слета на вашата следна позиција како креативен про!

Mono Resume With Minimal DesignMono Resume With Minimal DesignMono Resume With Minimal Design

21. Шаблони за креативни резиме (2 во 1)

Кога аплицирате за некоја нова работа, треба да го направите вистинскиот почетен впечаток, а тоа започнува со вашата биографија. Со две креативни опции за продолжување на дизајнот, овој графички пакет доаѓа со опциите.

Било кој од овие Фотошоп комплети лесно може да се прилагоди на вашиот бренд. Тие доаѓаат со продолжи, портфолио прикажува, infographics, фото области, визит карти, капаци и повеќе. Две прекрасни опции за продолжување на стилот во еден прифатлив сет.

Creative Resume Templates 2 in 1Creative Resume Templates 2 in 1Creative Resume Templates 2 in 1

22. Веб дизајн стил продолжување / биографија пакет

Овој стил на веб дизајн, со дигитална инспирација, содржи и светлосни и темни опции и неонски појавувања на бои. Тој е дизајниран во Photoshop (PSD) и датотеките се направени за да се прилагодат брзо.

Ако имате работа да аплицирате за оваа недела, тогаш ви е потребна атрактивна резиме која е лесна за ажурирање со вашите информации и е во стил на позиција. Овој чист дизајн има јасни делови за да го прикаже вашето работно искуство, образование, профил и икони слични на податоци за да ги нагласат вашите најсилни вештини.

Web Design Style Resume CV PackWeb Design Style Resume CV PackWeb Design Style Resume CV Pack

23. Про Дизајн Чист Продолжи Намести

Овој чист проект дефиниција дизајн, има организиран распоред, со јасни колони за структурата на вашето работно искуство и достигнувања. Остриот дизајн го нагласува вашиот глава и информации за вашиот профил на левата страна со голема правоаголна лента.

Постојат четири парчиња во овој сет со две опции за продолжување, пропратно писмо, страница со портфолио, а исто така и светлосни и темни верзии. Можете да ги уредувате во Photoshop, Illustrator, InDesign или Word. Потоа да ги симнете на печатачите или извезете како PDF.

Pro Design Clean Resume SetPro Design Clean Resume SetPro Design Clean Resume Set

24. Визуелен креативен продолжувачки образец

Подготвени да чукнам чорапи од потенцијален работодавач! Овој визуелно впечатлив шаблон за продолжување е направен за поединци кои работат во креативни полиња. Ако треба да ги вклучите сликите на портфолио со вашата пишана биографија или биографија, тогаш овој шаблон за InDesign брошура е привлечен дизајн што треба да го користите.

Тука спаѓаат страница за резиме, насловна страна, пропратно писмо и страница за портфолио. Таа е поставена со главни страници, стилови на знаци, текст што може да се уредува, мрежа од 12 колони и подготвени за прилагодување на функциите. Користете ја оваа креативна биографија за слетување посакувана нова позиција!

Visual Creative Resume TemplateVisual Creative Resume TemplateVisual Creative Resume Template

25. Портфолио за репродукција и портфолио

Направете изјава и визуелен впечаток со оваа креативна инфографика. Овој модерен образец е дизајниран да го потенцира вашето искуство, да покаже вашата работа и да го демонстрира вашиот креативен талент.

Тоа е спакувано како мулти-страница дизајн со вовед страница, временски рамки, работно искуство, повеќе портфолио страници, брендови искуство фолио, награди, препораки, контакт страница, и корици. Тоа е повеќе презентација на брошури, отколку стандардна биографија.

Доаѓа со повеќе опции за бои, чиста инфографика, над 50 икони, светлосни и темни верзии, и подготвени за работа со InDesign (INDD). Ако треба да снимите PDF исклучиво на уметнички директор или контакт во агенција, овој образец на шаблони е спакуван со дизајнерски датотеки што ќе ви помогнат да ја следите таа работа!

Infographic Resume and Portfolio SetInfographic Resume and Portfolio SetInfographic Resume and Portfolio Set

Земи Шаблон за креативен преглед!

Ако имате важна работа за која размислувате да аплицирате, тогаш треба да земете извесно време за да направите визуелно ангажирање, и позиционирајте се себеси за да истадете како апликант.

Имаме стотици креативни скратени обрасци кои можете да ги одберете од Envato Market. Разгледајте ги нашите професионални дизајни. Најдете само вистинскиот што ви треба да ја следите таа нова работа во стил и да ја зголемите вашата кариера.

Advertisement
Did you find this post useful?
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.