Unlimited PowerPoint templates, graphics, videos & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
 1. Business
 2. News

Сега се достапни: Веб-шаблони на Енвато Елементи

by
Length:ShortLanguages:

Macedonian (Македонски јазик) translation by Stefan Nikolov (you can also view the original English article)

Envato Elements website templates now available

Шаблони на веб-страниците Envato Elements сега се достапни

Envato Elements започна минатиот месец со едноставна понуда: преземете неограничени фонтови, илустрации, четки и други средства за дизајн за една месечна претплата.

Но, најдобриот дел е тоа што, иако цената останува ист секој месец, вие постојано добивате пристап до повеќе и повеќе предмети. И денес, Елементи додаде цела нова категорија: веб шаблони.

Што значи тоа е дека можете да преземете што повеќе професионално дизајнирани веб-страници како што сакате, а потоа да ги прилагодите за вашите сопствени потреби. Тоа е совршено за веб-дизајнери, програмери или некој друг кој има потреба од готово за користење портфолио на шаблони на веб-сајтови за да започне.

И тоа не е само шаблони на веб-страници. Исто така, можете да даунлоадирате одговорени шаблони за е-пошта или билтени, шаблони со целни страници и многу повеќе.

Како работи

Ако се регистрирате за Envato Elements, можете да даунлоадирате што повеќе предмети како што сакате, за една месечна цена од само 29 долари месечно.

Тоа вклучува веб шаблони, графика, фонтови, четки, стилови на слоеви, презентациски шаблони и друго.  Библиотеката веќе вклучува повеќе од 6.000 предмети од независни дизајнери, рачно избрани и курирани од тимот на Envato за да обезбедат највисок квалитет. И ние додаваме повеќе секој месец.

Не постојат кредити или ограничувања за преземање за кои треба да се грижите, и без комплексно индивидуално лиценцирање. Има една единствена лиценца која ги покрива сите елементи и ви дава широки комерцијални права. Така можете да користите сè што ќе го преземете со доверба во сите ваши проекти.

Редовната цена за сето ова ќе биде 49 долари месечно, но токму сега можете да добиете специјална промотивна цена од 29 долари месечно.  Таа цена ќе се зголеми наскоро, но ако се регистрирате сега, ќе ја заклучите во таа почетна цена за живот. Значи, ако размислувате да се регистрирате, бидете сигурни дека ќе го заклучите вашиот попуст денес.

Како изгледаат овие шаблони?

Ве охрабрувам да го проверите местото на Envato Elements и да го разгледате целосниот избор на веб шаблони, но ако сакате брз преглед, тука се и некои од моите омилени.

1. Shopaholic - Отворени повеќенаменски Ecommerce Шаблон

Shopaholic - Responsive Multipurpose ECommerce Template

Shopaholic е Bootstrap-базиран одговорен повеќенаменски eCommerce HTML5 шаблон. Таа е погодна за било кој тип веб-страници за купување, и работи добро на паметни телефони, таблет компјутери и десктоп компјутери.

Тоа ви дава:

 • 78 целосно одговорни HTML датотеки
 • 11 варијации на страницата
 • 11 лизгачки стилови
 • 28+ елементи со кратки кодови
 • и уште повеќе

Shopaholic е едноставен, минимален и моќен веб-сајт дефиниција. Добро е документирано и доаѓа со пристап до форумот за поддршка, и се разбира оптимизација на оптимизација.

2. VSApp - Ultimate App Landing Page

VSApp е професионална HTML целна страница за вашата мобилна апликација. Се одликува со:

 • 5 HTML датотеки
 • 40+ елементи
 • BEM методологија
 • Готови задачи кои се подготвени за употреба
 • Подготвен за неограничено прилагодување на боите
 • Добро организиран изворниот код
 • Смешно едноставно да се имплементира и прилагоди

Има многу повеќе, исто така - проверете ја страницата VSApp за повеќе детали.

3. Ела - бизнис | БС шаблон

Ela - Business BS Template

Ела е чист, едноставен шаблон за корпоративни сајтови, совршен за стартап и софтверски компании. Тоа е софистицирана страница со карактеристики:

 • Bootstrap
 • Флекс лизгач
 • Отворени
 • SEO Оптимизиран 
 • Анимирај CSS
 • Плоден прелистувач PSD
 • Mockups

4. Пошта пакет - Отворени е-пошта Шаблон

Mail Pack - Responsive Email Template

Овој образец нуди повеќе од 18 уникатни модули и неверојатен дизајн. Ќе добиете бесплатни ажурирања за живот и поддршка, и тоа е целосно одзив. Компатибилен е со следниве услуги за е-пошта:

 • MailChimp
 • Монитор за кампањата
 • Aweber
 • iContact
 • FreshMail
 • и повеќе

Ако барате убаво дизајниран, целосно функционален шаблон за е-пошта, Mail Pack е за вас.

5. Adminto - Отворени Admin Dashboard

Adminto е премиум административен шаблон базиран на Bootstrap. Има чист кориснички интерфејс, индивидуализирачки компоненти и графички контроли и три различни шеми на бои. Тој е целосно одговорен и лесен за прилагодување. Кодот е лесен за разбирање и му дава моќ на кој било развивач да ја претвори оваа тема во вистинска веб апликација.

Карактеристиките вклучуваат:

 • Целосно одзив дизајн
 • Создаден со Bootstrap 3.3.7
 • Чист и интуитивен дизајн
 • Целосно документирани
 • Богата форма, додатоци, валидација и волшебник
 • 55 + страници
 • помалку поддршка

6. Финч - Шаблон за фотографија и списание

Финч е шаблон за фотографија и списание HTML5 со различни портфолио и блогови. Таа е погодна за уметници, фотографи, дигитални студија, лични хонорарни преведувачи и сопственици на бизниси кои би сакале да го претстават своето портфолио убаво

Финч беше изграден со Твитер Bootstrap v3, и содржи 32 кул HTML5 страници со 8 бои, 3 заглавија, 5 изглед за дома, 5 лизгачки и 2 распоред опции. Бидејќи е одговорен, распоредот ќе се прилагоди на различни големини на екранот, со што ќе биде компатибилен вашиот веб-сајт со кој било уред, како паметни телефони, таблети или десктоп компјутери.

7. VSResume - онлајн CV / Resume Template

TemplateVSResume е најнапредниот и оригиналниот CV шаблон на пазарот. Креаторите анализирале повеќе од 500 постоечки резимеа на веб и ги имплементираа сите најдобри делови во VSResume. 

Неговите карактеристики вклучуваат: 

 • 2 претходно дефинирани примери
 • 20 + елементи 
 • Покажувања на навигациската лента 
 • Постојана за користење API
 • Ready за неограничено прилагодување на боите 

Ако сакате добро дизајниран онлајн CV / продолжителен образец што го лесно може да се прилагоди, проверете VSResume.

Научете повеќе

може да дознаете повеќе за Envato Elements и да ја видите целосната селекција на веб-шаблони и други објекти со посета на веб-страницата. Не заборавајте дека моменталната месечна цена од 29 долари ќе истече наскоро, па се регистрирате за да заклучите во таа ниска цена за живот.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.