Unlimited Powerpoint templates, graphics, videos & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
 1. Business
 2. PowerPoint
Business

16+ Më të Mirat Free Animated PowerPoint Templates Me Slides Cool

by
Length:LongLanguages:

Albanian (Shqip) translation by Hamdan Veerlax (you can also view the original English article)

Nëse keni për të dhënë një prezantim në PowerPoint, do të dëshironi të siguroni që të kapni vëmendjen e publikut tuaj. Një mënyrë për të bërë këtë është duke përdorur animacion rrëshqitës të fuqishëm të PowerPoint. Animacioni i diapozitivëve në PowerPoint mund të përdoret për të shkaktuar që objektet ose fjalët në slides të lëvizin. Animimi mund të përdoret gjithashtu për kalimin në mes të diapozitivave.

PowerPoint vjen me mjete animimi kështu që ju mund të shtoni animacionet tuaja nëse doni. Por nëse nuk keni përdorur kurrë efektet e animacionit të diapozitivëve të PowerPoint para se të mos e dini se si ta bëni atë. Ose mund të jeni të shqetësuar për mënyrën se si animacionet që krijoni do të duken.

Një mënyrë për t'u siguruar që po përdorni efektet më të mira të animacionit të PowerPoint është të përdorni animacione PowerPoint Templates me efekte të ndërtuara. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë disa nga karakteristikat më të njohura të animacionit. Një mënyrë për t'u siguruar që po përdorni efektet më të mira të animacionit të PowerPoint është të përdorni animacione PowerPoint Templates me efekte të ndërtuara. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë disa nga karakteristikat më të njohura të animacionit.

Çfarë Animacionesh Janë të Disponueshëm Dhe si Përdoren Ato?

Ekzistojnë një shumëllojshmëri të gjerë të efekteve të animacionit në PowerPoint. Ju nuk mund të jeni i sigurt se si përdoren animacionet. Në mënyrë tipike, efektet animuese përdoren në tri mënyra:

 1. Animacionet e hyrjes. Një animacion hyrje aplikohet si tekst ose një objekt i shtohet një rrëshqitjeje. Shembuj të kësaj përfshijnë: fade-in, fly-in, float-in, bare të rastit, dhe më shumë.
 2. Theksi. Qëllimi i animacionit të theksimit është të tërheqë vëmendjen tek një objekt ose tekst. Shembujt përfshijnë: tjerr, flash të guximshëm, valë, dhe më shumë.
 3. Dilni animacione. Një animacion dalës aplikohet pasi një objekt hiqet nga një rrëshqitje. Shembuj të kësaj përfshijnë: zhdukje, fluturim, fluturim, rrota, dhe më shumë.

Efektet e ngjashme me animacionin gjithashtu mund të aplikohen në të gjithë diapozitivët në formën e tranzicionit ndërmjet diapozitivave. Efektet e zakonshme të tranzicionit përfshijnë:

 • Zbehet
 • Zhduk
 • Bare të rastësishme
 • Fly-përmes
 • Dhe shumë më tepër!

Pa marrë parasysh se çfarë lloji të animacionit të diapozitivëve PowerPoint që po përdorni, qëllimi është i njëjtë: të shtoni interes vizual në prezantimin tuaj dhe të tërheqni vëmendjen e publikut tuaj.

Pse të përdorni një Template Prezantimi Premium?

Nëse po krijon një diapozitiv me animacione, mund ta dizenjosh atë nga e para. Por kjo mund të marrë pak kohë. Dhe prezantimi juaj nuk mund të përfundojë duke shikuar se si ju dëshironi që ajo të duket.

Një mundësi shumë më e mirë është që të përdorni një shërbim premium si Envato Elements ose GraphicRiver për prezantimin tuaj për të shkarkuar modelet e animacionit të PowerPoint. Ju do të kurseni kohë dhe modelet e prezantimit krijohen nga projektues profesionistë, kështu që ju e dini se do të duket mirë.

Envato Elements ju jep akses të pakufizuar në qindra templates për PowerPoint slides dhe ju gjithashtu të fitojë qasje në shumë elemente të tjera të dobishme të projektimit si dhe fotografi të aksioneve, tema WordPress, grafika vektoriale dhe më shumë. Abonimi juaj Envato Elements ju merr gjithashtu akses në mbi 1000 kurse Video Tuts. Këtu është një vështrim në disa nga shportat profesionale PowerPoint slide që do të gjeni në Envato Elements:

Professional PowerPoint slide templates
Ju keni shumë opsione të ndryshme për modelet animuese të PowerPoint me Envato Elements.

Nëse jeni të interesuar vetëm për një skedar animimi të një rrjeti të animuar PowerPoint, ju gjithashtu mund të gjeni tërheqës, templates PowerPoint profesionale në GraphicRiver.

Templates të Animuara të Fuqishme të PowerPoint (Premium)

Nëse keni nevojë për një frymëzim për t'ju ndihmuar të gjeni modelin e duhur të PowerPoint premium, këtu janë disa opsione të mira nga Envato Elements dhe GraphicRiver. Secili prej tyre është i dizajnuar në mënyrë profesionale dhe përfshin elementët animues të diapozitivëve PowerPoint.

1. HEXA - PowerPoint Presentation Template

HEXA PowerPoint Presentation Template

Ky model i pastër PowerPoint përfshin animacione dhe tranzicion të lehtë për t'u redaktuar, si dhe objekte me animacion me porosi. Ju do të merrni mbi tre duzina moderne, krijuese slides. Është i bazuar në rrëshqitjet kryesore për t'ju ndihmuar me konsistencën e prezantimit. Disa nga llojet e rrëshqitjeve të përfshira janë:

 • Slides break seksion
 • Infographic me dorë
 • Portofoli ose rrëshqitja e galerisë
 • Modeli i pajisjes (telefon i zgjuar, tabletë, laptop)
 • Dhe me shume!

2. Gjashtë Template

Six Template

Modeli Gjashtë përmban faqe të animuara me porosi dhe tranzicion. Ajo vjen me tema të ngjyrosura me ngjyra me lëkurë të ndritshme ose të errët. Ekzistojnë gjithashtu gjashtë rrëshqitje seksionesh dhe një rrëshqitje interaktive të portofolit. Ka vende për imazhet dhe videot tuaja, gjë që e bën këtë diapozitivë të lehtë të përshtatet.

3. Tema e prezantimit për shumë qëllime Herov1

Hero Multipurpose Presentation Template

Ka shumë përparësi për të përdorur modelin Hero v1. Së pari dhe më kryesorja, ju do të merrni shumë zgjedhje me këtë model të dizajnuar profesionalisht PowerPoint—ka njëqind sllajde unike. Gjithashtu, zgjidhni midis dhjetë ndryshimeve të ngjyrave. Plus, ekzistojnë 20 skedarë PPTX të animacioneve të plota për një raport 16: 9.

4. Plani i Biznesit PowerPoint

Business Plan PowerPoint

Ky model i prezantimit tërheqës është i përshtatshëm për shumë lloje të ndryshme prezantimesh. Jo vetëm që ju të gjeni dizajne të lehtë për t'u redaktuar, por gjithashtu ekzistojnë animacione me porosi për të ndihmuar prezantimin tuaj të dallojnë. Është projektuar për dy racione të ndryshme të përbashkëta (4: 3 & 16: 9). Modeli përfshin gjithashtu mbështetje të lirë.

5. Prezantimi i Korporatës

Corporate Presentation

Mos e lini këtë model të PowerPoint plotësisht animuar. Emri i modelit mund të jetë Prezantimi i Korporatës, por modeli është i përshtatshëm për shumë lloje të ndryshme prezantimesh. Ky model modern vjen me:

 • Animacion dhe tranzicion
 • Bazuar në fontet e lirë
 • Bazuar në faqet master
 • 70 rrëshqitje të ndryshme
 • Dhe me shume!

6. Grid PowerPoint Template

Grid PowerPoint Template

Po kërkoni një model të thjeshtë PowerPoint? Grid PowerPoint Template me të lehtë për të modifikuar slides vetëm mund të përshtaten faturën. Ky model tërheqës punon mirë për një sërë nevojash prezantimi. Modeli përfshin:

 • Animacion personal
 • 32 dizajne të ndryshme rrëshqitëse
 • 7 opsione ngjyra
 • Një skedë ndihme
 • Dhe me shume!

7. Modeli Crystal PowerPoint

Crystal PowerPoint Template

Modeli i paraqitjes Crystal PowerPoint është një model tërheqës, profesional, që përfshin animacione dhe tranzicion. Ekzistojnë 77 skeda të ndryshme që mund t'i përdorni në prezantimin tuaj. Plus, bazohet në fontet e lirë për t'ju kursyer para. Gjithashtu, ekzistojnë elementë infografikë, grafikë, grafikë, harta dhe ikona.

8. Modeli i kontabilitetit PowerPoint

Akuntansi PowerPoint Template

Ky model i fuqishëm PowerPoint plotësisht i animuar është po aq tërheqës sa është i dobishëm. Mbështet katër proporcione (4: 3, 16: 9, 16:10 dhe A4). Ekzistojnë gjithashtu 400 rrëshqitje unike, zgjidhni midis versioneve të lehta dhe të errëta. Ju mund të redaktoni lehtësisht ndonjë nga këto diapozitiva për të shtuar informacionin tuaj unik dhe imazhet për një prezantim të fuqishëm.

9. Prezantimi i Arezzo PowerPoint

Arezzo PowerPoint Presentation

Modeli i paraqitjes së PowerPoint në Arezzo ka një pamje elegante që do të jetë një pasuri për prezantimin tuaj pa marrë parasysh se çfarë planifikoni ta përdorni. Është animuar plotësisht me shumë rrëshqitje shumë qëllimore krijuese për të mbështetur diapozitivën tuaj. Gjithashtu punon me tre racione të ndryshme (16: 9, 4: 3 dhe Letër amerikane). Është e lehtë të përditësohet, por dokumenti i udhëzuesit të ndihmës PDF të përfshirë do të fillojë shpejt. Mos e lini këtë!

10. Skicë e modelit PowerPoint

Sketch PowerPoint Template

Ky animator i animuar i fuqishëm PowerPoint bazohet në idenë e një tablo të zezë. Elementët e tërhequr nga dora (mbi 30 prej tyre) e bëjnë këtë të vërtetë unik. Ka edhe 32 rrëshqitje unike, kështu që ju jeni i detyruar të gjeni hartat rrëshqitëse që ju nevojiten. Nëse doni që prezantimi juaj të dalë me të vërtetë, nuk ka asgjë të ngjashme me shabllonin e Sketch PowerPoint.

16+ Template Animated PowerPoint Pa pagesë

Nëse buxheti juaj është i ngushtë, mund të mendoni për marrjen e një shablloni të animuar të lirë PowerPoint. Ndërsa marrja e një shablloni PowerPoint për të lira mund të ju kursejë para, një shkarkim falas i modelit PowerPoint mund të jetë më i kufizuar në numrin e veçorive që ato ofrojnë. Plus, mos harroni se nëse shablloni i lirë do të vijë me softuerin tuaj, të gjithë do të kenë qasje në të.

Por, nëse duhet, duke përdorur një model të animuar të animuar të PowerPoint mund t'ju ofrojë dizajnin e animuar të rrëshqitjes që ju nevojitet. Shabllonat që vijnë me PowerPoint janë një vend i mirë për të filluar kur ju jeni duke kërkuar për shiritat animues të animuar të animuar të PowerPoint-it, kështu që le të hedhim një vështrim në disa prej tyre.

Template Animated PowerPoint nga Microsoft

Së pari, le të shqyrtojmë disa modele të animuara që vijnë me Microsoft PowerPoint. Varësisht nga cili version i MS PowerPoint që po përdorni, me siguri keni marrë këto shabllone kur keni instaluar PowerPoint.

Për të gjetur skedarët e parazgjedhur të PowerPoint-it, hapni PowerPoint-in dhe duhet të shihni disa nga modelet që keni përdorur kohët e fundit, duke përfshirë modelet e parazgjedhura. Shkoni lart e poshtë për të gjetur një shabllon që ju pëlqen.

Gjithashtu, mund të kërkoni për shabllone duke përdorur shiritin e Kërkimit për të gjetur lloje të veçanta të shablloneve:

Search bar
Përdorni shiritin e Kërkimit për të gjetur modelet e ndërtuara të PowerPoint-it.

Për të aplikuar një shabllon, klikoni mbi të për të parë një përshkrim. Pastaj klikoni Krijo për të hapur shabllonin. Këtu janë disa nga modelet e animuara të lirë që vijnë me PowerPoint:

1. Animate Spirals Titulli. Ky prezantim i mbuluar template rrëshqitje përmban një sfond vjollcë dhe spirale lëviz.

2. Slides animuar Infographic. Ky model PowerPoint gjithashtu përmban objekte të lëvizshme në skedarin e titullit. Ajo vjen me një total prej tre dizajne rrëshqitëse.

Animated Tree Growth Graphic

3. Animated Tree Growth Grafike. Objektet në këtë natyrë-themed template mbuluar rrëshqitje janë animuar.

4. Rreshtat e animuar të titullit. Shikoni retë gri të stuhisë që notojnë nëpër këtë rrëshqitje të titullit.

5. Animated Scale Graphic. Ky shabllon unik PowerPoint vjen me një rrëshqitje mjeshtër dhe një grafikë në shkallë lëvizëse.

Timeline Progression Course

6. Kurs progresi në kohëzgjatje. Ky model i kuq dhe i zi PowerPoint përfshin pesë dizajne rrëshqitëse me animacion në çdo rrëshqitje.

7. Titulli i animuar gjeometrik. Këtu është një model modern i animuar i rreshqitjes së titullit me sheshe me ngjyra të ndezura.

8. Prezantime të fuqishme. Ky model PowerPoint vjen me një rrëshqitje të animuar të mbuluar dhe 16 dizajne shtesë rrëshqitëse.

9. Animated Grafiku matës. Ky vlerësues në fakt e fut këtë grafik të animuar për PowerPoint.

Animated Title Lights

10. Dritat e Titullit të Animuar. Ky skedar rrëshqitës i titullit përmban dritat lëvizëse në sfond kur teksti i titullit shfaqet në rrëshqitje.

11. Qarqet e Titullit të Animuar. Ky është një paraqitje e gjallë e prezantimit të PowerPoint që mbulon qarqet në lëvizje.

12. Slide Animated Grass. Kjo natyrë e frymëzuar PowerPoint titull rrëshqitje përmban një sfond lëviz të një fushë të barit.

Modalitete të Tjera Shtesë PowerPoint të Lirë

Natyrisht, ekzistojnë burime të tjera për modelet e animuara të PowerPoint. Këtu janë disa nga burimet që gjetëm:

Shënim: Modelet e lirë të diapozitivëve të PowerPoint-it të lidhura këtu janë pritur nga faqet e tyre përkatëse. Disponueshmëria e tyre varet nga faqja e pritjes. Gjithashtu, disa prej këtyre modeleve falas kërkojnë që të jepni atribut për prezantimin tuaj. Lexoni me kujdes kushtet e përdorimit.

Këtu është një listë e më shumë animacione PowerPoint templates falas:

13. Shenjat jetike të animuara. Ky model i animuar PowerPoint mund të përdoret për një prezantim mjekësor.

14. Festat e Gëzuar. Ky model i lirë PowerPoint tregon se snowflakes lëvizin nëpër një sfond blu.

Lead Generation Model

15. Modeli i gjenerimit të plumbit. Kjo rrëshqitje e gypave të animuar ilustron procesin e çonjes në shitje.

16. Modeli i animuar mjekësor. Ky model i animuar simulon një shenjë vitale që lexohet në të kuqe.

17. Zemra Cardiogram Template animuar. Ja një tjetër model mjekësor me animacion PowerPoint.

Më shumë PowerPoint Presentation Templates

Nëse jeni ende në kërkim të modelit perfekt të prezentimit në PowerPoint për diapozitivën tuaj, këtu janë disa raunde të disa modeleve të mrekullueshme për t'ju frymëzuar:

Nëse dëshironi të mësoni se si të krijoni animacionet tuaja të ftohta në PowerPoint, studioni këtë tutorial:

Shkarko eBook tonë të lirë PDF në Bërjen e Prezantimeve të Mëdha

Ne kemi plotësuesin perfekt për çdo model PowerPoint, që do t'ju ndihmojë të mësoni se si të shkruani, të dizenjoni dhe të jepni prezantime të shkëlqyera.

Grab Udhëzuesin e plotë për të bërë prezantime të mëdha tani falas me një abonim në Tuts + Business Newsletter. Bëni idetë tuaja të formuara në një prezantim të fuqishëm që do të lëvizë audiencën tuaj.

complete guide to great presentations

Përdorni një PowerPoint Presentation Template për të ruajtur kohën

Kemi ndarë vetëm disa nga burimet më të mira të animacionit PowerPoint të animuar—si të lirë ashtu edhe premium. Ju gjithashtu keni mësuar se si animimi i diapozitivëve në PowerPoint mund të forcojë prezantimin tuaj dhe se si përdoren disa prej karakteristikave më të njohura të animacionit. Shpresojmë që ju keni gjetur atë që ju nevojitet për t'i dhënë prezantimit tuaj një avantazh shtesë. Fat i mirë me prezantimin tuaj!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.